20 Aralık 2011

NEDEN?-kesin bir cevabı verilemeyen belki saaadece kendimize açıklayabileceğimiz soru cümlesi!

Şu gördüğünüz kişilik ne zaman sinemaya gitmek istese ya zaman bulamaz ya adam bulamaz ya da ikisini de bulur izlenecek film bulamaz!Fakat nolduysa oldu,dünya tersine döndü bi gün arayla iki süper filme gitti!Hem de hiç aklında yokken!Fragmanlarını bile gitmeye karar verdikten sonra izlemişken!Elimden geldiğince konudan olan bitenden uzak duracağım gidiniz izleyiniz :):)

DEDEMİN İNSANLARI


Başladığı dakikadan itibaren bayıldım filme!
'neden?' ile 'kim?'  'nerede?'  'ne zaman?' sorularının cevapları arasındaki farklılığa!



Oyuncu kadrosu mükemmeldi başta!Çetin Tekindor,Hümeyra,Mert Fırat,Ezgi Mola izlemeye doyamadığım oyuncular.Başka Dilde Aşk'tan sonra Mert Fırat'ın yeri ben de daha bi başkadır :) :) 




Ayrıca o küçük çocuktaki nasıl yetenektir arkadaş kıskandım resmen!Hem güldürdü hem sinir etti.Ve neden böyle davrandığını da iyi anlattı.Başta annesi olmak üzere herkese karşı isyanlarda olması 'nasıl sabredilir bu çoçuğa?' diye az düşündürtmedi.Ama çok da şeker ablaları abileri :)


Çağan Irmak içinse söyleyecek sözüm yok.Filmde olaylar kadar renkler de o kadar sıcak ve samimiydi ki.Video çekmekle bile ilgilenmeyen ben 'bu filmi ben çeksem nolurduuu?' diye haykırdım içimden.


Bakın ben sözümü tuttum.Söylemek istediklerimi içime attım.Sırf bunu okuyanlar spoilersiz izlesin bu filmi diye! Gerçi vizyona gireli çok oldu izlemişsinizdir ama olsun!
Belki yorumlarda hevesimi alırım diye umuyorum^^
Fragman için tık tık!

Yalnız aklıma takılan bir şey var mübadeleyi anlatan bi sürü filmdir dizidir olmuştur.Ama ben hiç burdaki gibi Yunanistan'dan gelen Türkleri konu alanlarını hatırlamıyorum.Sadece giden Yunanlıların gösterildiğini hatırlıyorum.Eğer bildiğiniz bi film varsa bana söyler misiniz?Yoksa yok mu gerçekten?
Şunu da söyleyim ağlarım diye de korkmayın benim gibi her şeye ağlayan birisi bile ağlamadı Dedemin İnsanları'nda^^


SHERLOCK HOLMES - Gölge Oyunları





Romantik komedi ya da dram izleye izleye bi hale gelmiş bünyeme bu film çok iyi geldi.Yalnız benim yavaş,sakin,duygusal sahnelere alışan beynim burda sahnelerin hızına zor yetişti.Sherlock'un o düşünürken hızlı bakış atışları sırasında...
Sırf aksiyon sahneleri değil espriler de güzeldi :) 
Sherlock ve John daha bi :) 
Ve ve vee ben uzak doğuyu takip edeceğim diye amerikan dünyasını iyice boşlamışım onu fark ettim.Yoksa bu iki başrolü hele ki Doktor John Watson'ı nasıl olur da şimdiye kadar gözden kaçırırım.Çok çok kızdım kendime.Bunları da söylerken belirteyim ben ilk filmi izlemedim ne yazık ki.Aralarında bilinmesi gereken bir bağlantı olmadığı için sorun olmadı ama.
Benim bu saçma yazımdan dolayı belki ilginizi çekmez ama hiç bir şey için değilse bile sırf o son sahnesi ve Jude Law(John) için gidilir bu filme^^
Fragman için tık tık!


6 yorum:

  1. Paylaşım için teşekkürler chingu çok güzel bie yazı olmuş. Özellikle sherlock holmes favorimdir, her zaman ^^

    YanıtlaSil
  2. Sherlock yaa sevilmez mi :)
    Ama Dedemin İnsanları'nın da hakkını vermek lazım süper bi filmdi bence^^

    YanıtlaSil
  3. Dedemin İnsanları'nı acayip merak ediyorum; inşallah birkaç hafta daha oynar ve izleme şansı bulurum :) Çağan Irmak'ın süper çocuk oyuncu bulmakta özel bir yeteneği var. Mert Fırat ve Ezgi Mola genç kuşaktan en sevdiğim aktör/aktrisler arasında zaten; bu film izlenmez de ne yapılır? Sherlock Holmes'un da ilk filmini çok sevmiştim, ikinciye de bu hafta sonu gidicem ;) Tanıtım için teşekkürler canlina ^^

    YanıtlaSil
  4. İnşallah uzar da izlersin hikaruivy :)Sinemada izlemeye değecek bi film!Bak bunu farketmemişim cidden bi yeteneği var çocuk oyuncu bulma konusunda^^Ezgi Mola da Mert Fırat da şu sıralar baya bi iş başında filmdir,dizidir.Ama olsun olsun Mert Fırat olsun :D
    Sherlock'un ilkini hala izlemedim ama izleyenlerden duyduğum kadarıyla karşılaştırıldığında ikisini de beğeniyorlar..

    YanıtlaSil
  5. İzlemeyi çoook istediğim 2 film..
    En kısa ama en kısa zamanda izlemeliyim.
    Sevgiler cnaım..
    Takibindeyimmm.

    YanıtlaSil
  6. Kaçırılmaması gereken filmler!Umarım izleyebilirsin=) Sevgileeer^^

    YanıtlaSil