6 Haziran 2012

Röportaj (mim)

Uzun zamandır sırtını mimlere dayamış bir blogger olarak yine mimle buralardayım ;) Şimdi yine Hoi Hoi tarafından şurada mimlendim.İyi ki varsın Hoi Hoi sen olmasan kim bilir ne zaman hatırlayacağım yazı yazmam gerektiğini çok teşekkürler^^

Başlayalım bakalım;

1.Blog deyince aklına ne geliyor?
Bir sürü insan bir sürü farklı dünya...Bir çeşit su altı dünyası ya da galaksi falan bile diyebiliriz neyin nerde olduğu bilemediğimiz fark etmediğimiz çok şey olabileceği için.O kadar değişik konuda o kadar çok blog var ki!Saçmaladığımı düşünüyorsanız da bir çeşit rahatlama aracı da diyebiliriz.Yazmak mutlu ediyor insanı sonuçta :)


2. Sence bloglarda en çok ne paylaşır?
Benim takip ettiklerimde en çok diziler filmler kitaplar paylaşılıyor.


3.Paylaşımlarda bir sınır olmalı mıdır?
Canın ne istiyorsa paylaşabilirsin senindir sonuçta o alan.İstemeyen beğenmeyen girmez okumaz.Zorla bir şey yapılmıyor ki.


4.Sence neyi paylaşırsan aşırıya kaçmış olursun?
Blogların türüne göre değişir ki bu.Sürekli kitap tanıtımı yapan bir blogda kişi özel hayatına girerse saçma olur mesela.


5.Blogunun ismi nereden geliyor ve hangi konularda yazıyorsun?
Hmmm...Can kısmı adımdan ve de kullanmayı da çok sevdiğimden geliyor,lina kısmı da bana kalsın bence güzel bir anlamı var ama şimdi sizi güldürmenin alemi yok :P Aklıma eseni yazıyorum ama ağırlık dizi ve filmlerde...


6.Benim blog yazarlığım hakkında ne düşünüyorsun?
Bence gayet güzel yazıyorsun.Son zamanlarda sen de bana benzeyip boşlamaya başladın ama finallerin gözü kör olsun çingu! (Kendime laf ; ben senin finalin olmadığı zamanları da bilirim!)


7.Blogumu takip ediyor musun ? İtiraf et!
Ediyorum ediyorum yoksa nereden bileyim mimlendiğimi :)


8.Bloguma 10 üzerinden kaç puan verirsin ? Gelecek için bana tavsiyelerin neler?
10 üzerinden not kalmadı ki bu dünyada 100 üzerinden vericem ben hem daha çok görünüyor.Veeeee veriyorum 99.975 :)) Şaka bir yana seviyorum senin blogunu çingu mim dışındaki yazılarını da bekliyorum galiba yazmadın sen de uzun zamandır.


Sıra geldi mimi göndermeye yazmadın galiba sen Patapuff'cum vaktin olursa yazmaya kolay gelsin şimdiden;)

2 yorum:

  1. O kadar puan almayı beklemiyordum açıkcası beni bu güzel puana layık gördüğün için nomu nomu nomu teşekkürler çingu. :))
    Gerçektende şu finallerinde, okulunda gözü kör olsun onlar yüzünden hiç birşeyle ilgilenemiyoruz.:( Üzüm üzüme baka baka karar diye boşuna dememişler ne de olsa. Sen bana, ben sana benzedim öyle gidiyoruz işte. :))
    Röportajını beğendim çingu ellerine sağlık. Bende, senin mim dışındaki başka yazılarını merakla bekliyorum. :) O zamana kadar kib. :)
    Bu arada eski adında güzeldi ama bu da güzel olmuş ve temanıda değiştirmişsin onu da beğendim, hayırlı olsun çingu. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim finallerim bitti birkaç gündür acayip mutlu ve huzurluyum darısı başına ;)
      Cidden öyle olduk sanırsam neyse artık birbirimize bakaraktan daha çok yazalım:)
      Açıkçası temam hiç içime sinmiyordu böyle çok bir soluk geliyordu sanki mutsuzluk yayan bir havası vardı.Yine tam istediğim gibi canlı olamadı ama öncekinden daha iyi gibi geliyor bana da.Beğenmene çok sevindim ;D
      Bu güzel yorumun için de teşekkür ederim^^

      Sil