9 Haziran 2012

Pek Sevmiştim Sizi^^ (mim)

Ben daha bir yazı yazamadan Hoi Hoi çingu beni tekrar mimledi süper kahramanlarla ilgili çok şeker bir mimle :) Hepimizin mutlaka vardır çocukken hayran kaldığı aşık olduğu bir karakter :) Benim aklıma direk 3 isim geldi; Ay Savaşçısı'dan Mamoru,Zorro,bir de süper kahraman sayılır mı bilmiyorum ama benim kalbimin kahramanlarından olan Beyblade'de acayip mi acayip sevdiğim Kai!Adını hatırlamam diyenler için mavi saçlı çocuk^^







Şimdi oturup Mamoru'yu anlatmaya gerek yok.Siyah pelerini,gözlükleri,şapkası ve kötülere fırlatıyormuş gibi yapıp bizim kalbimize attığı kırmızı gülleri...Usagi'yle dalga geçmesine,her ihtiyacı olduğunda yardıma koşmasına falan 'ahh ah!' diyerek az izlemedim ben onu :) Şimdilerde tekrar en baştan izlemeyi düşünüyordum ama son bölümleri dışında tüm bölümleri silinmiş internetten :/ Sen yanlış biliyorsun hala var diyen olursa lütfen linkini bıraksın efendim çok çok çok sevinirim :)):))





evet bu çizgi filminden değil ama sizce de çok
karizma durmuyor mu:)






Zorro'ya ise yaptığı her şeyden sonra Z işareti bırakmasından ötürü hayran kaldım galiba.Çok hoşuma gidiyordu üç hareket ve Z :) ''İşte yine ben kazandım nolduuuuuuu?'' der gibi.Zorro'nun asıl olayı tam aklımda kalmamış o yüzden şöyle bir araştırdım kendisini.Zorro'cuğumuz okumak için İspanya'ya gitmiş.Fakat California'da işler kötüye gidip iktidar zalim birinin eline geçince tekrar ailesinin yanına dönmüş.Ama kimliğini belli ederek onlarla savaşamayacağını anlayınca kendine ikinci bir kimlik oluşturur.Bu arada gerçek adı Don Diego De La Vega imiş.Bu ada sahipken kendini biraz saf hiçbir şeyden anlamaz birisi olarak gösteriyor.Lakabı olan Zorro ise tilki anlamına geliyormuş.Ve tabiki olmazsa olmazım pelerini,şapkası,maskesi mevcut.




Hmm geldik Kai'ye.Aslında bu çizgi film yanlış hatırlamıyorsam ben biraz büyüyünce gösterilmeye mi başlandı ne?Konuyu tam hatırlamıyorum zaten kendisini de çok sevmiyordum ellerinde bir topaç döndür dur gitsin bir şeyler işte.Amaaa iş Kai'yi görmeye gelince televizyonda her rastlayışımda bakmadan da edemiyordum.Benim mavi saç manyaklığım küçüklüğümde de varmış demek ki.(Galiba bundan blogumda hiç bahsetmedim ben uzun bir süredir en azından saçımın bir kısmını mavi yapmak istiyorum fakat yıpranacak saçlarım diye kıyamıyorum.) Neyse tek hayran kaldığım şeyi mavi saçları da değildi o cool tarzı yok mu?! :) Çok az konuşur, en son görünür, boş laf etmez, umursamaz görünür ama duygusaldır falan filan...Beyaz atkısının uçuşması saçlarının dalgalanışı...Off baya yanıkmıymışım ne ben Kai'ye :P

Aslında mimin konusu 'En sevdiğiniz süper kahraman ve neden?'di.Fakat ben bir ayrım yapmak istemedim hepsini hepsini seviyorum.Sonuçta hepsi de kötüleri yenmeye uğraşmıyor mu?Eğer yazmadılarsa ve isterlerse bu mimi Mikal Zia ve Harmony'e paslıyorum.Kolay gelsin çingular^^

10 yorum:

  1. off..mamoru dedin ve fethettin kalbimi :) ne izlerdim ya :))

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Artık Usagi yenilmeye başlasın da gül fırlatsın diye az beklemedik sonuçta:))

      Sil
  3. şimdi böle çizgi filmler yok bence.ben liseye giderken bile oturup izlerdim bunları :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bilemiyorum belki vardır da çok yayınlamıyorlardır artık çocukların sevdiği tarzlar da değişti.

      Sil
  4. http://www.facebook.com/pages/Ay-Sava%C5%9F%C3%A7%C4%B1s%C4%B1-Sailor-Moon/310451725633397?sk=videos

    Benim de bi kaç ay önce ay savaşçısı damarım tutmuştu. Yeniden izlemeye başlamıştım. Umarım videoların faydası olur iyi seyirler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Link için nomu nomu nomu nomu nomu teşekkürler Voodoo Baby :D :D
      Arada bana da esiyor o zamanlar izlerim^^

      Sil
  5. Vayyy... Mamoru iyi tercih. :) Bende çok severdim kendilerini. Ay Savaşçısı dedin de benimde izleyesim geldi. Voodoo Baby'nin verdiği linkten tekrar izlemeye başlıyim bari. :)
    Ay bide Kai demişsin o çizgi filmi bende pek izlemezdim ama Kai'yi çok severdim. :)
    Zorro'nun gerçek adını ve amacını bilmezdim sayende öğrenmiş oldum.Süper Kahramanlarını çok sevdim, çok eğlenceli bi yazı ellerine sağlık. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzle çingu izle Mamoru sevmeyenle karşılaşmadım henüz :)
      Ahh Kai ahh :D :D
      Zorro'yu ben de biraz unutmuşum böylelikle hatırladım:)
      Teşekkürler^^

      Sil