21 Ekim 2011

İntikam Almayın Artık Yine Canı Yanan Kendiniz Oluyorsunuz Yaa

Bir iki ay önce izlediğim beni sinir krizlerine sokan diziden haberiniz olsun da sinirlenmek istemiyorsanız 'sakın izlemeyin!Aman haa!' diyerek  anlatmaya başlıyorum.

Kim Nam Gil
İşte dizimizin Bad Man'i nam-ı diğer Nappeun Namja'sı!Fakir bir ailenin mutlu çocuğu iken zengin bir aile tarafından sen bizim oğlumuzsun diyerek alınmış sonraysa -komik ama gerçek- yok bizim oğlumuz başkası seni yalancı denerek sokağa atılmıştır.Tüm kötülükler peş peşe gelmezse olmaz hesabı o gün acayip yağmur vardır,fakir aile kazaya kurban gider,Tae Sung(nappeun namja) yaralanır,çok sevdiği köpeğiyse ölür.Yani bir çocuğun yaşayabileceği tüm acılara sahip olur.Gün olur devran döner Tae Sung büyür ve intikam amacıyla Shim Gun Wook adıyla geri döner.


Han Ga In

   Han Ga In'se Moon Jae In adıyla zeki ve kurnaz olmaya çalışan fakat saf ve meraklı kadın başrolümüzdür.Zengin sevgilisi tarafından terk edilmiştir.Ondan daha zengin birini bulmak (ki sonradan getirilen Tae Sung olur bu zavallı kişi) için kendince planlar yapar.Moon Jae In'e saf dedim ama merakı sayesinde birçok şeyden haberi olur.Değinmeden geçemiycem.Zaman zaman çok kızmış zaman zaman tebriklemişimdir kendisini.

Kim Jae Wook




Aaaah ah!Sonradan getirilen Tae Sung'sa Coffee Prince'teki ojeli prensimiz.Evin şımarık umursamaz manyak evladı.Dizi boyunca bizi en çok eğlendiren kişi ve haline çok üzüleceklerimizden biri.



Oh Yeon Soo






Oh Yeon Soo ise ailenin büyük kızıdır.Herşeyi kendi başıma halledebilirim modlarında ortalarda dolanan fakat bunu pek başaramayan karakter.


Bu kadın hakkında da söyleyebileceğim tek şey görenlerin anında yanından uzaklaşmasıdır!Mazallah size bi bulaşırsa sonunuz kötü benden söylemesi...









Dizi hakkında söylemezsem içimde kalacaklar;

  • Bu diziye bu ismi koyan kimdir acep?Acelesi varmış da woman yerine man mi yazmış arkadaş!
  • Hong Tae Sung o maskeyi nasıl kırarsın ya!Benim içim acıdı yani.Şakaydı di mi gerçeği o değildi?
  • Moon Jae In gördün mü yavrum nappeun namjayı o berbat evi temizledin bile
  • Sen o kadar uğraş uğraş Shim Gun Wook bu kötü kadın yine çıksın hapisten dönsün şirkete!
  • Ve o adını hatırlamadığım evin gerizekalı küçük kızı sen buralarda yokken neler neler oldu.Hiçbir şeyden haberin yok gelip yaptığına bak.İyi ki elime geçemiyorsun yoksa ne yapacağımı ben bile bilmiyorum!
  • Şu ana kadar hiçbir dizinin sonu beni böyle yapmamıştı.Nasıl biteceğini anladığım an durdurdum bölümü zaten.Yarım saatten uzun bir sürede sonunu izlemek için kendimi ikna ile geçti.Kabullenemedim bu sonu.Bilinçaltımda kabullenememiş ki rüyamda 3-5 tane farklı farklı son çekti diziye =)
Farkettim ki içimde kalanların hepsini yazarsam bu yazı bitmeyecek bu kadarla idare edeyim artık.Aaa bir de Moon Jae In'in kardeşi rolündeki kız ne tatlı birşeydi tavırlar,davranışlar,fikirler dizide en çok bayıldığım bir yardımcı oyuncudur.Hele ki o kısa saçlarınının ucunu ikidebir eliyle düzeltmesi :))

Ve dizinin ostları arasından benim ve bilen herkesin bayıldığı parça ile veda ediyorum;

4 yorum:

  1. Ne sinir bozucu bir diziydi ama. Bak aklıma geldi yine sinirlendim :P

    YanıtlaSil
  2. Ben çok seviyorum bu diziyi,finalini saymazsak tabi:) hala bu dizinin finali kadar beni derinden yaralayan sinir eden bir final izlemedim arkadaş!

    YanıtlaSil
  3. Sana katılıyorum o benim de adını hatırlayamadığım gıcık kızın bu yazıda yer almamış olmasına sevindim ...Çok beğendiğim ama sonundan nefret ettiğim bir diziydi geçmişimde yer almamasını tercih ederim..Aslında oyuncuları konuyla harika finaliyle benden 0 not alıp bir daha sonunda böyle olan bir dizi seyredersem ne olayım diyim MİSA'yı seyretmeme engel olan bir dizidir...Ben de ne kadar da safın sonunda bile ölmemiştir değil mi ha ha diye kendi kendime konuşuyordum T.T

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu son nasıl sinsin ki içimize deli olmuştum ben bitirdiğimde!Gidişat türünden ötürü normaldi ama sakin ve güzel bir son beklerken bu son yakışmadı bi garip bi saçma geldi.Yine deeee Misa'yı seyretmene engel olmasın bence sırf sonu mutsuz diye o güzel diziyi izlememezlik etme.Aaa evet dram ama Ji Sub'cuğum için bile izlenir!

      Sil